Home / Cultură / Trupa Guga Junior revine în „Offline“, la Sala Mică
Distribuția spectacolului

Trupa Guga Junior revine în „Offline“, la Sala Mică

Distribuie

Trupa Guga Junior revine în programul de spectacole al Teatrului Național Târgu-Mureș cu o nouă producție. Este vorba despre „Offline“, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER pentru Cea mai bună piesă a anului 2017).

Premiera va avea loc sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 17.00, la Sala Mică, a doua reprezentație fiind programată duminică, 9 septembrie, de la ora 17.00, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu“.

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori: Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (light design).

Spectacolul „Offline“ este rezultatul unui proces de devised theatre. În procesul de creație, actorii-elevi ai Trupei Guga Junior au participat la mai multe workshop-uri de actorie, scriere dramatică, tehnică de scenă, etc.

Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem contectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Spectacolul face parte din proiectul Erasmus+ prin intermediul filialei irlandeze Leargas, Waterford Youth Arts (WYA). Youth Arts Projects – Learning Leadership Skill și obiectivul său principal este acela de a realiza un schimb de bune practici și metodologii folosite în fiecare organizație (prin intermediul proiectelor artistice) pentru a contribui la activitățile de dezvoltare personală și socială ale tinerilor implicați în proiect.

Din echipa proiectului mai fac parte Emilia Ostace (coordonator voluntari), Matei Adrian (foto-Video), Andi Bercea, Raluca Cordoş, Oana-Ariana Chirilă, Oana Nemeş (PR, Marketing) și Kacsó Judit-Andrea (Coordonator proiect Youth Arts Projects – Learning Leadership Skill).

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, au la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Lansarea volumului III din seria “Războiul Monumentelor

Distribuie Sala Mică a Palatului Culturii a găzduit duminică, 24 martie, de la ora 13.00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.