Home / Cultură / Street Art Factory la Uzina Foto: se caută artiști de graffiti!
Arta urbană este din ce în ce mai apreciată la Târgu Mureș

Street Art Factory la Uzina Foto: se caută artiști de graffiti!

Pentru că cei de la avimag apreciază cultura urbană – acesta fiind de altfel unul din principalele motive pentru care promovează artiști locali și, în general, scena underground electronică românească, dar cu un accent pus pe demografic mureșean – au considerat oportună atragerea cât mai multor artiști urbani locali la Uzina Foto.

Acestora le-au permis să se manifeste pe plan artistic și să își promoveze talentul în fața sutelor de tineri de toate vârstele care trec săptămânal pragul Uzinei.

După muzică, visuals, film sau gastronomie, a venit timpul ca graffiti-ul să fie bine reprezentat la Foto prin intermediul vostru, al artiștilor grafferi din Târgu-Mureș și nu numai. Tocmai din acest motiv sunt invitați toți cei talentați în ale graffiti-ului la Avimag Daytime Session 3, sâmbătă, pentru a-și pune în valoare talentul pe zidurile halei fostei uzine Foto.

Iată și dimensiunea pereților ce intră în proiect:

Perete 1= 5,50m/2,20m
Perete 2= 4,80m/2,20m
Peretele din spatele pupitrului de DJ= 8,70 m/3m

Cei ce vor să decoreze zidurile vor beneficia de vopsele și alte produse necesare procesului artistic din partea organizatorilor.

Sunteți invitați toți cei talentați și interesați la Foto pentru a vă înscrie în lista artiștilor care vor decora zidurile și pentru a cunoaște mai bine spațiul disponibil.

Puteți scrie mesaj pe pagina oficială avimag (contact@avimag.net), sau îi puteți găsi pe organizatori la Foto de luni până vineri, între orele 12:00 și 18:00, sau la evenimentul avimag Daytime de sâmbătă.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de filme de scurt metraj cu tematica anticorupție

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale Anticorupție a transmis luni, 19 …