Share

Home / Invatamant / Gimnaziul ”Dacia” din Târgu-Mureș, în proces de reabilitare

Gimnaziul ”Dacia” din Târgu-Mureș, în proces de reabilitare

Școala Gimnazială ”Dacia” din Târgu-Mureș este prima școală din “Oraşul trandafirilor” care va beneficia de reabilitare exterioară și interioară.

Lucrarea în cauză face parte dintr-un amplu program de reabilitare, demarat de Direcția Școli din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

”Pe lângă îmbunătățirea aspectului vizual al clădirii, pe partea exterioară a unității de învățământ sunt efectuate lucrări de hidroizolații și termoizolații, care vor asigura și vor spori confortul elevilor și al cadrelor didactice în perioada rece și nu numai. Se intervine și în zona interioară a spațiului comun: holurile beneficiază de igienizare și de înlocuirea corpurilor de iluminat cu probleme, montarea pardoselii din tarkett și nu în ultimul rând se lucrează la reabilitarea grupurilor sanitare. Pe agenda municipalității, în cadrul acestui proiect, sunt și sălile de clasă dar și spațiile ce împrejmuiesc edificiul. Doresc să subliniez faptul că municipalitatea se implică pentru ca fiecare instituție de învățământ din Târgu-Mureș să fie un spațiu atractiv pentru elevi și pentru cadre didactice și le doresc un an școlar plin de rezultate remarcabile!”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureș.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Olimpici mureșeni: Antonia Vig, „Trebuie să te bucuri de experiența oferită, nu doar de nota finală”

Antonia Vig este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Alexandru Papiu-Ilarian”. Dintotdeauna a …

Share
Share