Share

Home / Slider / Părintele Constantin Necula vine la Târgu-Mureș!

Părintele Constantin Necula vine la Târgu-Mureș!

Conf. univ. dr. Constantin Necula – preot, dr. Mihaela Bilic – medic nutritionist și Ioana Macoveiciuc – blogger “Prințesa urbană” vin în 15 septembrie la Târgu-Mureș, la conferința „Şcoala de Părinţi”, evenimentul de parenting al anului.

În 15 septembrie, de la ora 11.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, aflăm cum să ne creștem copiii fericiți.

Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți din România, a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în mai multe limbi străine și a participat la foarte multe emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale. La Târgu-Mureș, pr. Constantin Necula va vorbi “Despre responsabilitatea de părinte şi bucuria creştină”: “Copiilor noștri li se mint limitele, li s-au creat limite false, dovadă că împușcă pokemonii și dușmanii ne bat la porți. Au devenit mai dependenți de curent electric la iphone, nu de mama și tata. Tăiați curentul și luați-vă copiii de mână. Nu există sfaturi la educație, există ce simțiți voi. Vă rog să învăţaţi să vă simţiţi copiii”, spune pr. Necula.

Biletele pentru „Școala de Părinţi”, evenimentul de parenting al anului la Târgu-Mureș, le puteți achiziționa online, aici: https://www.myticket.ro/ro/evenimente/1158/conferinta-scoala-de-parinti-cum-sa-ne-crestem-copiii-fericiti-15-septembrie-2018-palatul-culturii-targu-mures.html .

Găsiți și bilete tipărite, în locațiile Crown Coffee – strada Bartók Béla nr. 1-3 și strada Înfrățirii nr. 27.

(Redacţia)

Share

1 comentariu

  1. Expirații ăștia vin să facă bani la Târgu Mureș!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Protocol de colaborare între CCI Mureș și Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România

În cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Camerei de Comerț și Industrie a …

Share
Share