Părintele Constantin Necula vine la Târgu-Mureș! Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 698 Vizualizări

Părintele Constantin Necula vine la Târgu-Mureș!

Conf. univ. dr. Constantin Necula – preot, dr. Mihaela Bilic – medic nutritionist și Ioana Macoveiciuc – blogger “Prințesa urbană” vin în 15 septembrie la Târgu-Mureș, la conferința „Şcoala de Părinţi”, evenimentul de parenting al anului.

În 15 septembrie, de la ora 11.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, aflăm cum să ne creștem copiii fericiți.

Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți din România, a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu și este doctor în teologie. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate. A semnat zeci de studii în mai multe limbi străine și a participat la foarte multe emisiuni de radio și de televiziune atât la posturi naționale cât și internaționale. La Târgu-Mureș, pr. Constantin Necula va vorbi “Despre responsabilitatea de părinte şi bucuria creştină”: “Copiilor noștri li se mint limitele, li s-au creat limite false, dovadă că împușcă pokemonii și dușmanii ne bat la porți. Au devenit mai dependenți de curent electric la iphone, nu de mama și tata. Tăiați curentul și luați-vă copiii de mână. Nu există sfaturi la educație, există ce simțiți voi. Vă rog să învăţaţi să vă simţiţi copiii”, spune pr. Necula.

Biletele pentru „Școala de Părinţi”, evenimentul de parenting al anului la Târgu-Mureș, le puteți achiziționa online, aici: https://www.myticket.ro/ro/evenimente/1158/conferinta-scoala-de-parinti-cum-sa-ne-crestem-copiii-fericiti-15-septembrie-2018-palatul-culturii-targu-mures.html .

Găsiți și bilete tipărite, în locațiile Crown Coffee – strada Bartók Béla nr. 1-3 și strada Înfrățirii nr. 27.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE