Home / Social / Accidente rutiere grave pe raza județului

Accidente rutiere grave pe raza județului

Distribuie

Compartimentul de Informare și Relații Publice al IPJ Mureș a anunțat în cadrul unui comunicat trei accidente grave care s-au petrecut pe străzile județului în zilele de 7 și 8 septembrie.

La data de 7 septembrie, pe raza localităţii Daneș, o femeie în vârstă de 51 de ani din municipiul Sighişoara, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care era parcată regulamentar, iar în urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un pieton în vârstă de 65 de ani, din comuna Daneş, care se afla lângă autoutilitară. Pietonul a fost aruncat într-un șanţ, iar autoturismul s-a oprit peste acesta.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului de 65 de ani şi rănirea uşoară a conducătoarei auto.
Conducătoarea auto a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest şi a fost transportată la unitatea spitalicească, unde a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de aceasta, la data de 8 septemrbie, Judecătoria Sighișoara a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 7 septembrie, pe strada 1 Mai din oraşul Luduş, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Iernut, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un pieton în vârstă de 43 de ani, din Luduş, care circula regulamentar pe trotuar şi care în urma impactului a fost proiectat într-un gard din beton.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului de 43 de ani.

La data de 8 septembrie, pe strada Libertăţii din municipiul Tîrgu Mureş, o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Ploieşti, în timp ce conducea o motocicletă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a căzut pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.