Share

Home / Administratie / Livezeni alături de „Let’s Do It, Romania!”

Livezeni alături de „Let’s Do It, Romania!”

În perioada 10-16 septembrie se organizează o curățenie generală de mare anvergură în comuna Livezeni în cadrul căreia vor fi curățate localitățile comunei, spațiile verzi, pădurile și poienile.

Primăria asigură locuitorilor mănuși, saci, containere, și dacă este cazul, buldoexcavatoare. Începând cu 10 septembrie în centrul fiecărei localități va fi ampalsat câte un container unde se va putea arunca gunoiul. Containerele vor fi golite ori de câte ori este nevoie. Dacă există o cantitate mai mare de deșeuri, va fi pus la dipoziție un container separat, gratuit.

Sunt date în folosință două excavatoare în zone diferite: luni și marți ambele la Livezeni, miercuri la Poienița, joi la Ivănești și vineri la Sânișor. Dacă este necesar, utilajele vor putea fi folosite și la sfârșit de săptămână.

Comuna Livezeni se alătură cu acest proiect campaniei naționale de curățenie generală „Let’s do it, Romania!”. În cadrul acesteia, sâmbătă, 15 septembrie, se vor curăța hotarele comunei. În fiecare sat din Livezeni, la ora 10:00, se vor întâlni voluntarii cu acest scop. Mănușile și sacii vor fi asigurați și de această dată de primărie.

„Ca să menținem curățenia, vom alege politica toleranței zero față de cei care nu respectă regulile, indiferent dacă este locuitor din comună sau străin. Trebuie să înțeleagă toți că teritoriul comunei nu este groapă de gunoi, de aceea vom aplica amenda maximă dacă va fi cazul” a transmis printr-un comunicat de presă ing. Bányai István, primarul comunei Livezeni.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aprobarea bugetului municipiului Târgu Mureș, amânare de o săptămână

Marea majoritate a consilierilor locali prezenți la ședința Consiliului Local Târgu Mureș a fost de …

Share
Share