Share

Home / Cultură / Premiera spectacolului „Teroare“, la Sala Mare
Imagine din spectacol (Foto: Cristina Gânj)

Premiera spectacolului „Teroare“, la Sala Mare

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului „Teroare“ de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian Marinescu, în regia lui Bobi Pricop, scenografia Nikola Toromanov.

Premiera va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare. A doua reprezentație este programată duminică, 16 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Monica Ristea, Theo Marton, Richard Balint, Elena Purea, Mihai Crăciun, Ale Țifrea, Laura Mihalache și Ștefan Mura.

Din echipa spectacolului mai fac parte Kacsó Judit-Andrea (asistent de regie), Denisa Berceanu (asistent scenografie), Stelian Chițacu (regizor tehnic) și Laura Moldovan (sufleur).

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă? Scena teatrului devine un tribunal, iar voi sunteți jurații care alcătuiesc instanța. La sfârșitul procesului va trebui să votați, iar decizia voastră va determina finalul spectacolului. Este maiorul Lars Koch vinovat sau nu? Este uciderea persoanelor nevinovate permisă în cazuri extreme? Pe pagina web terror.theater poți vedea cum au votat deja spectatori din toată lumea în cazul pus în discuție de piesa lui Ferdinand von Schirach.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, au la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Hans Mattis Teutsch – ”Compoziție XXXII”

Hans Mattis Teutsch (1884-1960) este unul dintre artiştii plurivalenţi ai fenomenului avangardist românesc, reuşind prin …

Share
Share