Share

Home / Business / Universitatea de Medicină și Farmacie Mureș angajează

Universitatea de Medicină și Farmacie Mureș angajează

Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș (UMF) organizează concurs pentru ocuparea a unui post de șef Serviciu Achiziții Investiții pe perioadă nedeterminată.

Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, candidaților li se cer studii superioare în domeniile tehnic, economic sau juridic, vechime pe post de studii superioare minimum 5 ani, cunoștințe utilizare sistem electronic achiziții publice, cunoștințe operare PC, sistem de operare Microsoft Office și diploma de expert Achiziții Publice.

Proba scrisă se va desfășura în 8 octombrie de la ora 10:00, iar interviul în 10 octombrie de la aceeași oră la sediul UMF. Dosarele se vor depune la Biroul Personal până în 20 septembrie. Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0265 215 551, interior 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Topul Firmelor Mureșene. Larix Com Impex, furnizor de ceaiuri, cosmetice și plante medicinale

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți …

Share
Share