Share

Home / Social / 13 persoane găsite lucrând ilegal în cursul lunii august

13 persoane găsite lucrând ilegal în cursul lunii august

Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș, în cursul lunii august 2018 au fost efectuate 36 de acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă.

Cu ocazia acestor verificări au fost identificate 13 persoane care lucrau fără forme legale și s-au aplicat sancțiuni contravenționale pentru 34 agenți economici, din care 8 agenți economici au fost sancționați pentru muncă nedeclarată. Însumat în luna august, inspectorii de muncă au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 20 avertismente şi 14 amenzi în cuantum de 276.000 lei și au dispus 100 de măsuri obligatorii pentru deficienţele constatate.

Persoanele care prestau activitate fără forme legale făceau parte din domeniile protecție și gardă, servicii curățenie, informatică, baruri, facilități de cazare și lucrări de construcții.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Europeană de Prevenire a Furturilor din Locuinţă

Poliția Română, în parteneriat cu EUCPN (Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității), EUROPOL și alte …

Share
Share