Share

Home / Invatamant / Peste 1100 de copii vor învăța în noul an școlar la Gimnaziul “Al. Ioan Cuza”

Peste 1100 de copii vor învăța în noul an școlar la Gimnaziul “Al. Ioan Cuza”

Cei 1115 copii înscriși în acest an la Gimnaziul “Al. Ioan Cuza”, din cartierul Unirii, au răspuns prezent la primul sunet de clopoțel din noul an școlar.
Festivitatea de deschidere a fost scurtă, spre bucuria copiilor nerăbdători să-și revadă colegii și să împărtășească impresii din lunga vacanță de vară.

Maiorul Vasiliu Daniel, care a reprezentant Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, a transmis un mesaj al șefului Jandarmeri Române, legat de siguranță.

În final, Olga Atomei, directorul Gimnaziului “Al. Ioan Cuza”, a prezentat clasele și cadrele didactice care se vor ocupa de elevi în acest an școlar și le-a urat succes copiilor, părinților și cadrelor didactice.
Semestrul I al noului an școlar va avea 18 săptămâni, între 10 septembrie și 1 februarie. Pentru toți elevii, vacanța de iarnă va începe în 22 decembrie, dar între 27 octombrie și 4 noiembrie, clasele din învățământul primar și preșcolarii vor mai avea o vacanță de o săptămână.

Florin Marcel Sandor

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Petru Ştefan Runcan, soluţii pentru dezvoltarea turismului mureşean

Am avut plăcerea să întâlnesc zilele trecute un om destins şi zâmbitor, Petru Ştefan Runcan, …

Share
Share