Home / Rezidenţial / Muresul Rezidențial. Mara Decor – detaliile care fac diferența

Muresul Rezidențial. Mara Decor – detaliile care fac diferența

La capătul fiecărei investiții imobiliare sunt finisajele și amenajările exterioare și, mai ales, interioare. E capitolul unde o mulțime de detalii fac diferența. Despre aceste detalii, am discutat cu Adrian Belean, managerul firmei mureșene Mara Decor (SC Belean Trading SRL), una dintre companiile care aduc idei și oferă produse menite să dea personalitate unei locuințe, unui birou sau oricărui spațiu ce poate primi un plus de valoare printr-o amenajare inspirată.

 

De ce este foarte important capitolul acesta al amenajărilor, mai ales când vorbim despre o locuință?
Adrian Belean: În general, căutam să ne creem un anumit confort când ne raportăm la locuință. Acest confort înseamnă finisaje moderne și de calitate, mobilier ergonomic și decorațiuni. În segmentul decorațiunilor intră și perdelele.

Soluțiile pe care le oferă azi industria decorațiunilor interioare sunt mai degrabă practice sau estetice?

Adrian Belean: Ambele. Pe lângă faptul că sunt estetice, pot fi și practice, deoarece oferă intimitate sau, după caz, umbrirea unor încăperi expuse excesiv la razele solare.

Cine este Mara Decor și ce activitate aveți în domeniul amenajărilor și decorațiunilor?

Adrian Belean: Mara Decor, ca brand a apărut în anul 2007, din dorința de a completa portofoliul de produse oferite clienților. Până în 2007 confecționam și montam doar jaluzele verticale. Portofoliul clienților este foarte diversificat, acesta incluzând atât persoane fizice cât și persoane juridice case sau apartamente, restaurante, hoteluri și pensiuni, centre de evenimente, etc. Firma noastră este specializată în realizarea de proiecte complete în domeniul tehnicii de umbrire, dar și decorare a ferestrelor. În acest sens, oferim consultanță de specialitate, execuția și montajul produselor alese de către client. Pe lângă perdele și tehnică de umbrire, oferim clienților aproape toată gama de „Home textiles”, adică textile folosite în locuințe, hoteluri sau restaurante: fețe de masă, lenjerii de pat, prosoape, cuverturi. Printre lucrările de referință realizate de firma noastă enumerăm doar câteva: Centrul de Evenimente Colina Sasului din Luduș, Hotel Sabis din Luduș, Spitalul Nova Vita din Târgu Mureș, Restaurantul Târnava din Târnăveni, Centrul de evenimente A3 din Câmpia Turzii, Hotelul și restaurantul Andrei din Câmpia Turzii, Centrul de Evenimente „Romeo și Julieta” din Luduș și lista ar putea continua.

Ce îi sfătuiți pe cei care au nevoie de produse și servicii din domeniul în care activați?

Adrian Belean: Cu drag îi sfătuim ca în primul rând să apeleze la specialiști și să nu facă rabat de la calitate în favoarea prețului.

A consemnat Florin M. SANDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Tineri în acțiune”, proiect derulat în Protopopiatul Ortodox Reghin

În perioada 6-8 aprilie 2021, în Protopopiatul Ortodox Reghin au avut loc mai multe sesiuni …