25 de locuri de muncă disponibile la Spitalul Municipal Sighișoara! Administratie
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 3729 Vizualizări

25 de locuri de muncă disponibile la Spitalul Municipal Sighișoara!

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 25 de locuri de muncă de diverse categorii, toate pe perioadă nedeterminată.

Există disponibile 2 posturi de moașă debutantă pentru care se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitate și adeverință de la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) Mureș pentru participare la concurs. Nu este necesară vechimea.

Pentru postul disponibil de asistent medical de radiologie debutant, este necesară diploma de absolvire a școlii postliceale în specialitatea de asistent medical de radiologie, adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs, vechimea în muncă nefiind necesară.

Pentru postul disponibil de asistent medical de laborator debutant, de asemenea nu se cere vechime în muncă, dar este necesară diploma de absolvire a școlii postliceale în specialitatea de asistent medical de laborator și o adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs.

Există 9 posturi de asistent medical generalist debutant pentru care este nevoie doar de diploma de absolvire a școlii postliceale în specialitatea asistent medical generalist și o adeverință de la OAMGMAMR Mureș pentru participare la concurs.

Pentru postul de asistent social debutant, aplicanții au nevoie de studii universitate de licență absolvite cu diplomă în domeniul asistență socială și un aviz de exercitare a profesiei. Nu este necesară vechimea.

Există și posturi pentru studii medii

Postul de registrator medical debutant cere studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și cunoștințe de operare pe calculator (Word, Excel, Internet), dovedite cu o diplomă de absolvire a unui curs de operator pe calculator. Nu necesită vechime.

Se caută și pesonal auxiliar sanitar (3 posturi de infirmieră debutantă, 4 posturi de îngrijitoare și 2 posturi de brancardier) care nu necesită vechime, ci doar diploma de absolvire a școlii generale.

Nu în ultimul rând, spitalul caută un șofer care trebuie să dețină diploma de absolvire a liceului sau a școlii profesionale, un permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B și C și un an vechime ca șofer profesionist.

Concursul pentru toate aceste posturi se va desfășura la sediul Spitalului Municipal Sighișoara, cu proba scrisă în 3 octombrie (ora 8:00 pentru moașă, asistent medical radiologie, asistent medical laborator, asistent social și registrator medical, ora 10:00 pentru asistent medical generalist și șofer și de la ora 12:00 pentru personal auxiliar sanitar), urmat fiind de interviuri în 9 octombrie la aceleași ore.Dosarele se depun la  Biroul RUNOS al Spitalului Municipiului Sighișoara până în 25 septembrie, ora 15:00.

Pentru mai multe detalii, puteți intra pe site-ul spitalului www.spitalsighisoara.ro sau la Biroul RUNOS la numărul de telefon 0265 771 656, interior 229.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE