Home / Eveniment / Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale – „Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării“
Imagine de la eveniment (Sursă foto: Organizația Femeilor Liberale)

Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale – „Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării“

Distribuie

Peste 150 de doamne liberale din țară s-au reunit la Eforie Nord, la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Liberale, în perioada 7-9 septembrie.

Președintele Organizației Femeilor Liberale, deputat Florica Cherecheș a condus lucrările acestei întruniri. S-au alăturat, în calitate de invitați, o parte din conducerea Partidului Național Liberal: Ludovic Orban (președinte PNL); deputat Raluca Turcan (prim vicepreședinte PNL), deputat Florin Roman (vicepreședinte PNL), deputat Robert Sighiartău (secretar General PNL), precum și alți invitați. Conform unui comunicat emis de către conducerea Organizației Femeilor Liberale, lectorii prezenți au abordat, punctual, teme de interes național, priorități din domeniul economic, social, sănătate, învățământ, precum și oportunitățile care decurg din faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din 2019.

Munca în echipă și puterea comunicării, două teme propuse de către colegele liberale, au fost abordate cu mult profesionalism de către lectorii invitați și s-au dovedit foarte utile fiecăreia dintre participante.

„Partidul Național Liberal, ca partid unit, atât la nivel central, cât și în teritoriu, trebuie să schimbe agenda publică, să aducă în prim-plan agenda românilor și să ignore în totalitate agenda PSD-ALDE care nu reprezintă decât grija față de interesele unui grup restrâns. Rolul nostru, al femeilor liberale, este să fim printre cetățeni, să le aflăm nevoile, să căutăm împreună soluții, și apoi să le punem în aplicare. Pentru noi, ca femei liberale și mame, educația este cea dintâi prioritate și ne deschide agenda de lucru. Educația este despre prezent și viitor, despre ce facem azi pentru a contura un viitor mai bun, pentru societate și pentru toți cetățenii acesteia. Un popor care astăzi se educă, mâine va inova, iar inovarea aduce progres, care generează prosperitate și o viață mai bună pentru noi toți, un viitor pentru copiii noștri aici, în România”, a declarat deputata Florica Cherecheș, Președintele OFL România.

„Participarea doamnelor liberale din organizația OFL Mureș la această Școală politică s-a dorit a fi un prilej de socializare, dar și de acumulare de informații interesante, concrete despre temele politice abordare de Partidul Național Liberal. M-am bucurat să regăsesc aceeași energie pozitivă și să remarc că activitatea organizației noastre locale este recunoscută și apreciată la nivel național. Mesajele transmise au avut rolul de a ne mobiliza și de a ne da încrederea că, noi toți, împreună, putem contribui, responsabil și cu bună credință, la mai binele românilor.
Îmi exprim speranța și credința că suntem atât de puternice și capabile să găsim soluții pentru a ne emancipa și conduce destinele fără complexe, cu demnitate și dragoste de mamă. Avem nevoie doar de puțin curaj și încredere“, a fost de părere consiliera județeană Mara Togănel, Președinte OFL Mureș.

Conform conducerii OFL Mureș, femeile reprezintă sufletul Partidului Național Liberal, fiind alături de colegi în toate competițiile politice, pentru a susține și a promova programul și mesajele partidului. Partidul Național Liberal are la bază câteva principii fundamentale, valori în care membrele acestuia cred și pe care le promovează și pe care își bazează educația.

(A.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rodica Baciu, lansare festivă a candidaturii pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș

Distribuie Rodica Baciu, fondator și director general MATEROM, își va lansa miercuri, 3 aprilie, candidatura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.