Share

Home / Sport / Se mai fac înscrieri la Ascotid Trail Race

Se mai fac înscrieri la Ascotid Trail Race

Cei interesați de participarea la cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv „Ascotid Trail Race”, o pot face pe site-ul oficial al competiției: http://trailrace.ascotid.ro. Întrecerea organizată de către Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici-Ascotid va avea loc la Platoul Cornești din Târgu-Mureș, sâmbătă, 30 septembrie și va cuprinde patru probe atractive: semimaraton (20 kilometri), cros (9 km), cursa copiilor și cea dedicată exclusiv mamelor, cu copii care nu depășesc vârsta de 24 luni (Mami și bebe), ultimele două pe distanța de 1,2 kilometri.

Sloganul evenimentului este „Depășirea limitelor” și manifestarea urmărește asocierea dintre activitatea fizică și starea de sănătate.

Cei care vor să participe în calitate de concurenți se mai pot înscrie online până în 24 septembrie. După această dată, înscrierile se vor mai face doar la fața locului, în ziua concursului, achitând o donație de 100 lei pentru proba de semimaraton și de 75 lei pentru cursa de cros.

La Cursa copiilor înscrierile se pot face online doar până sâmbătă, 15 septembrie. Alte informații legate de procedura de înscriere se pot găsi pe site-ul menționat mai sus.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ASCOTID Trail Race revine cu cea de-a V-a ediție!

Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș organizează în 29 septembrie la Platoul Cornești din Târgu …

Share
Share