Share

Home / Administratie / Spitalul Clinic Județean Mureș caută portari

Spitalul Clinic Județean Mureș caută portari

Conform unui anunț apărut în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 6 locuri vacante pe perioadă nedeterminată de portari la Compartimentul pază.

Pentru a participa, candidații trebuie să posede o diplomă de absolvire a școlii generale și un atestat de pază/securitate sau dovadă că este în curs de obținere a atestatului. Vechimea în muncă nu este necesară.

Dosarele se vor depune până în 24 septembrie, în 1 octombrie fiind afișate rezultatele. În 4 octombrie va avea loc proba scrisă, iar în 9 octombrie interviul.

Pentru mai multe detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia, puteți intra pe pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro, la sediul unității la camera 11 sau la numerele de telefon 0771 786 265 sau 0365 882 572.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect nou, de 1 milion de euro, la Primăria Târnăveni

În Târnăveni ajung 1 milion de euro, bani europeni, destinați unei relații mai eficiente între …

Share
Share