Share
Home / Cultură / „Offline“ vă conectează la teatru prin două reprezentații, la Sala Mică
Distribuția spectacolului (Foto: Cristina Gânj)

„Offline“ vă conectează la teatru prin două reprezentații, la Sala Mică

Trupa GUGA Junior a Teatrului Național Târgu-Mureș joacă din nou spectacolul „Offline“, un spectacol de devised theatre produs de către voluntarii Teatrului Național Târgu-Mureș, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă aparținându-i lui Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului 2017).

Cele două reprezentații sunt programate marți, 18 septembrie, de la orele 17.00 și 19.30, la Sala Mică, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Biroul de P.R. și Marketing al Companiei „Liviu Rebreanu“.

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (light design).

Spectacolul „Offline“ este rezultatul unui proces de devised theatre. În procesul de creație, actorii-elevi ai Trupei Guga Junior au participat la mai multe workshop-uri de actorie, scriere dramatică, tehnică de scenă, etc.

Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem conectați cu realitatea? Când suntem offline? – Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Spectacolul face parte din proiectul Erasmus+ prin intermediul filialei irlandeze Leargas, Waterford Youth Arts (WYA). Youth Arts Projects – Learning Leadership Skill și obiectivul său principal este acela de a realiza un schimb de bune practici și metodologii folosite în fiecare organizație (prin intermediul proiectelor artistice) pentru a contribui la activitățile de dezvoltare personală și socială ale tinerilor implicați în proiect.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, și la

Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Teatrul Național restituie contavaloarea biletelor şi abonamentelor

Având în vedere contextul riscului de răspândire a infecției cu noul Coronavirus, în perioada 17-31 …

Share
Share