„Soț de vânzare”, la Sala Mică Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

„Soț de vânzare”, la Sala Mică

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș va susține miercuri, 19 septembrie, de la ora 19.30, la Sala Mică o nouă reprezentație stagională a spectacolului „Soț de vânzare” de Mihail Zadornov, în traducerea lui Ion Vântu.

Regia spectacolului îi aparține lui Csaba Varga, iar din echipa artistică a spectacolului fac parte scenografa Măriuca Ignat și coregraful Attila Bordas. Din distribuiția spectacolului fac parte actorii Dan Rădulescu, Bianca Fărcaș și Ale Țifrea/Emilia Banciu.

„Soț de vânzare” este o comedie a zilelor noastre şi spune povestea unui cuplu aflat în pragul aniversării a douăzeci de ani de căsnicie. Totul mergea bine, când un personaj misterios sună la ușa acestora şi le face o propunere greu de refuzat. Ce întorsătură iau lucrurile de acum încolo şi cum vor reuşi cele trei personaje să treacă peste această etapă a vieţii lor urmează să aflați în spectacolul „Soț de vânzare”.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE