Workshop pentru dentiști la Târgu-Mureș Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Workshop pentru dentiști la Târgu-Mureș

În 28 septembrie între orele 10:00 și 14:00, la hotel Privo va avea loc un workshop pentru dentiști intitulat „Restaurările directe în zona posterioară: cum atingem eficiența” și susținut de dr. Marius Bud.

Absolvent al Facultății de Stomatologie din Cluj-Napoca, promoția 2002, Marius Bud a urmat un master în informatică medicală (La Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca) și imagistică orală (Universitatea Catolică din Leuven), iar în 2008 și-a susținut doctoratul în științe medicale. În prezent, lucrează în cadrul catedrei de Odontologie Endodonție din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

În program se garantează între orele 10:00 și 12:00 o prezentarea teoretică, discuții despre mituri și realități despre sistemele adezive, managementul timpului în restaurările directe – tehnici de stratificare și bulk-fill, refacerea punctului de contact cu matricile anatoforme secționale și o scurtă recapitulare privind morfologia ocluzală a dinților posteriori. Între orele 12:00 și 14:00 va avea loc un moment practic în care se va face realizarea a două obturații clasa II pe model prin tehnici de bulk-fill și stratificare cu SDR și CeramX Sphertec One și refacerea corectă a punctului de contact cu sistemul de matrici secționale Palodent V3.

Taxa de participare este de 350 lei, iar ca bonus primiți 2 seringi de compozit CeramX Sphertec.

Pentru informații și înscrieri, sunați la numărul de telefon 0744 988 679 (Carmen Carastan) sau scrieți la comenzi@terradent.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE