Share

Home / Sanatate / Workshop pentru dentiști la Târgu-Mureș

Workshop pentru dentiști la Târgu-Mureș

În 28 septembrie între orele 10:00 și 14:00, la hotel Privo va avea loc un workshop pentru dentiști intitulat „Restaurările directe în zona posterioară: cum atingem eficiența” și susținut de dr. Marius Bud.

Absolvent al Facultății de Stomatologie din Cluj-Napoca, promoția 2002, Marius Bud a urmat un master în informatică medicală (La Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca) și imagistică orală (Universitatea Catolică din Leuven), iar în 2008 și-a susținut doctoratul în științe medicale. În prezent, lucrează în cadrul catedrei de Odontologie Endodonție din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

În program se garantează între orele 10:00 și 12:00 o prezentarea teoretică, discuții despre mituri și realități despre sistemele adezive, managementul timpului în restaurările directe – tehnici de stratificare și bulk-fill, refacerea punctului de contact cu matricile anatoforme secționale și o scurtă recapitulare privind morfologia ocluzală a dinților posteriori. Între orele 12:00 și 14:00 va avea loc un moment practic în care se va face realizarea a două obturații clasa II pe model prin tehnici de bulk-fill și stratificare cu SDR și CeramX Sphertec One și refacerea corectă a punctului de contact cu sistemul de matrici secționale Palodent V3.

Taxa de participare este de 350 lei, iar ca bonus primiți 2 seringi de compozit CeramX Sphertec.

Pentru informații și înscrieri, sunați la numărul de telefon 0744 988 679 (Carmen Carastan) sau scrieți la comenzi@terradent.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locul 11 pentru handbalistele Pegasus

Calificată pentru ultimul turneu final al campionatelor de handbal, între primele 16 echipe la categoria …

Share
Share