Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș angajează Administratie
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș angajează

Printr-un anunț publicat în Monitorul Oficial, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Juridic al DJST Mureș.

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să posede studii superioare juridice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și să aibă cel puțin un an vechime în muncă. Dosarele se vor depune până la data de 3 octombrie. Concursul se va desfășura în 15 octombrie la ora 10:00, printr-o probă scrisă la sediul DJST Mureș, str. Victor Babeș nr. 11. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Condițiile de participare și condițiile de desfășurare a concursului, bibliografia și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul instituției și pe pagina www.djstmures.ro. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0265 218 841 sau trimite un e-mail la djst.mures@mts.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE