Spectacol invitat „Cirque du vérité” – un one woman show despre abuzul fizic și emoțional Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Spectacol invitat „Cirque du vérité” – un one woman show despre abuzul fizic și emoțional

În data de 22 septembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul 3G din Târgu Mureș, în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală, va fi prezentat spectacolul „Cirque du vérité”, un one woman show cu actrița Codruța Varadi, spectacol scris și regizat de Alexandru Teodorescu. Accesul în sală este gratuit.

Acest spectacol este integrat proiectului „Ef(f)ect –Af(f)ect”, elaborat de Asociația Mise en Scene, câștigător al finanțării nerambursabile acordate de Administrația Fondului Cultural Național, secțiunea Educație prin cultură, sesiunea I/2018. Proiectul are o arie de acoperire consistentă la nivel național și își propune să inițieze și să materializeze o formă de conștientizare a pericolelor generate de abuzul fizic și emoțional.

Spectacolul „Cirque du vérité” a fost prezentat publicului din Cluj și din Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional Fringe Sibiu 2016, dar și la Gala Actorului Independent Sibiu 2016, iar în cadrul proiectului a fost prezentat la Cluj, București, Zalău, Sibiu, Turda, Buziaș, Suceava și Bistrița. Următoarele reprezentații vor avea loc la Cluj și Baia Mare.

„Ef(f)ect-Af(f)ect” este o iniţiativă a Asociației Mise en Scene și a trupei independente de teatru Re-Act, împreună cu Centrul Pentru Identitate și Promovare Culturală. Proiectul îşi propune o formă de teatru educativ, a cărui spectacol va avea ca temă abuzul sexual și, totodată, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul, în urma reprezentațiilor, cu participarea unui moderator de formație psiholog.

Asociația Mise en Scene a apărut în anul 2016 din dorința de a se extinde a membrilor Centrului pentru Identitate și Promovare Culturală. De la înființare, a colaborat la organizarea de evenimente artistice alături de Asociația Become din Sibiu, în cadrul Galei Tânărului Actor Independent; a organizat și participat prin intermediul trupei de teatru independente Re-Act la vernisaje de fotografie ale Wincon SRL și a participat la promovarea Festivalului Kinodiseea și Open Studio Act.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE