Accident grav lângă Luduş Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 988 Vizualizări

Accident grav lângă Luduş

Trei persoane au ajuns la UPU SMURD Târgu-Mureş, dintre care una în stare de inconştienţă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotractor pe DN 15E60, la ieşirea din oraşul Luduş către Târgu Mureş, informează www.agerpres.ro.

„Pe DN 15E60 Luduş -Târgu Mureş, la kilometrul 33+750 de metri, fondul carosabilului umed, într-o curbă periculoasă, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu un autotractor înmatriculat în Polonia. Nu cunoaştem exact care este starea victimelor, din primele informaţii două sunt în stare mai gravă. În cauză a fost deschis un dosar penal”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş (IPJ), Emanuela Rugină.

Potrivit Emanuelei Rugină, traficul rutier pe DN15E60 a fost blocat aproape o oră şi jumătate, iar în acest moment a fost reluat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că la locul accidentului a intervenit punctul de lucru din Luduş cu o autospecială cu Apă şi Spumă, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o echipă de descarcerare de la Deataşamentul din Târnăveni şi elicopterul SMURD.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE