Debut în trombă al popicarelor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Debut în trombă al popicarelor

Campioana en-titre la popice feminin, medaliată cu argint la ultima ediție a competiției europene a campioanelor, Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a debutat în noua ediție a Cupei României cu o evoluție dătătoare de speranțe pentru noul sezon. Echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef nu a avut niciun fele de emoții pentru a se impune în etapa disputată pe arena proprie în fața marii rivale Conpet Petrolul Ploiești. Cu șase rezultate care pot aduce oricând punctul necesar echipei pentru a se impune în fața adversarei directe, formația mureșeană și-a dovedit încă o dată valoarea și omogenitatea. Fără a mai conta rezultatul în fața adversarei directe pentru a obține punctul pentru echipă, cele șase componente intrate pe pistele arenei mureșene au reușit un rezultat final care le poate clasa pe podiumul oricărei competiții internaționale. Totalul echipei cu cele 3412 popice doborâte a fost obținut de următoarele, în ordinea evoluției: Duka Tilda 581 p.d., Alexandrina Bornet 543, Alina Hanc (fostă Suciu) 557, Méhész Anita 596, Doina Baciu 581, Sáfrány Anita 554. Marea rivală, formația ploieșteană a reușit doar prin „veterana” Luminița Dogaru, care a evoluat și ea un sezon pentru echipa târgumureșeană, s-a aflat în topul rezultatelor etapei cu cele 593 de popice doborâte. Din echipa sa, un rezultat de apreciat cu cele 549 „bețe” l-a mai obținut doar Daniela Lăcătușu, dar totalul echipei a fost de numai 3053 p.d. Pe locul 3 s-a clasat Rapid București, cu un total de 2979 p.d., unde doar Andreea Băicoianu și Denisa Marin au ținut pasul, cu 570, respectiv 541 p.d.

 

Valoarea individuală și omogenitatea, puncte decisive

O notă în plus pentru valoarea jucătoarelor, evident, cu unele fluctuații din partea oricărei componente. Totalurile cele mai valoroase de la „izolate”, când rezultatele pot fi întoarse în urma doborârii celor 9 „bețe” în minimum de lansări pot aduce o dovadă în plus în ceea ce privește valoarea și constanța în evoluții. Din echipa mureșeană majoritatea componentelor au reușit la acest segment al finalurilor fiecărei manșe să treacă sau să fie foarte aproape de bariera de 200, în timp ce de la adversare doar câte una sau două componente au reușit acest lucru.

După această primă etapă Electromureș Romgaz are 3 puncte, Conpet 2, iar Rapid 1 punct. Pentru formația mureșeană urmează însă marile confruntări ale toamnei, în Cupa Mondială și Champions League, în cazul obținerii calificării.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE