Home / Administratie / Administrația Bazinală de Apă Mureș continuă curățenia și după 15 septembrie

Administrația Bazinală de Apă Mureș continuă curățenia și după 15 septembrie

Distribuie

Administrația Bazinală de Apă Mureș, prin subunitatea sa Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureș, desfășoară o activitate intensă pe pârâul Pocloș din Târgu-Mureș.

Activitatea a început în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, când 5 salariați proprii, împreună cu 17 deținuți și salariați ai Penitenciarului Târgu-Mureș, au desfășurat o activitate de igienizare și salubrizare sub formă de voluntariat în cadrul Zilei de Curățenie Națională „Let’s Do It, Romania!”. Cu această ocazie, au fost adunați 111 saci a câte 120 litri cu deșeuri menajere și deșeuri agricole, forestiere și obiecte electrocasnice, în tronsonul podul strada Livezeni – zona Furnica. Deșeurile au fost transportate la depozitul de deșeuri de către operatorul de salubritate, Salubriserv.

Curățenia nu se oprește aici. Începând din data de 17 septembrie, în aval de podul strada 1 Decembrie 1918, se execută lucrări de decolmatare în mod mecanizat (cu automacara, autobasculante, mini-încărcător frontal), dar și manual.

 

 

De asemenea, verificati

Sărbătoritul zilei, Iuliu Praja

Distribuie Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe Iuliu Praja, manager la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.