Share

Home / Administratie / Primăria Sângeorgiu de Pădure organizează concurs
Foto equitana.ro

Primăria Sângeorgiu de Pădure organizează concurs

Primăria orașului Sângeorgiu de Pădure organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate debutant – agent de turism sau ghid turistic din cadrul Compartimentului Centru Informare Turistică.

Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, pentru acest post sunt necesare studiile superioare, fără a fi nevoie de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

Data limită de depunere a dosarelor este 28 septembrie, ora 10:00, la sediul instituției. Tot la sediul instituției se va desfășura proba scrisă în data de 9 octombrie la ora 10:00 și interviul în 12 octombrie de la aceeași oră.

Mai multe detalii se pot obține de la sediul instituției sau la numărul de telefon 0265 578 226 și e-mail sgpadure@cjmures.ro, persoană de contact Mathe Ildiko, referent resurse umane.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Primăria Târgu-Mureș

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții publice de conducere …

Share
Share