„Tur de forță” pentru terenul Trans Sil Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 496 Vizualizări

„Tur de forță” pentru terenul Trans Sil

Liga IV își „reglează conturile”

 

Pornită din start cu două restanțe, seria Mureș a Ligii IV de fotbal ajunge înaintea disputării etapei a IV-a a noii ediții să fie „la zi”, chiar cu joc în devans. Una dintre restanțele primei etape s-a disputat săptămâna trecută, Mureșul Cuci-Mureșul Luduș, încheiată 1-6, a doua, ACS Sâncrai Nazna se joacă miercuri, 19 septembrie, de la ora 17.00. Tot miercuri, de la aceeași oră, se dispută și un real derby de clasament al acestui eșalon. Nou înființatele CSM Târgu-Mureș și Unirea 2018 Ungheni se întâlnesc în uvertura etapei a IV-a pe stadionul Trans Sil. Este un meci între două din cele trei formații care au obținut trei victorii din tot atâtea partide, a treia fiind Mureșul Luduș.

Partida din această etapă este una dintre cele mai importante ale începutului de sezon și a fost devansată din mai multe motive.

Gazonul, al cărui calitate a fost deseori contestată când ASA Târgu-Mureș evolua pe prima scenă a fost în mare măsură recondiționat și va fi foarte solicitat în următoarele zile. Pe același teren își mai dispută jocurile și nou promovata în Liga III MSE Târgu-Mureș, care va întâlni vineri, 21 septembrie, de la ora 17.00, în etapa a V-a din seria V formația Olimpic Cetate Râșnov. După nici 24 de ore, în etapa a IX-a din Liga I, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 15.00, „gazda” AFC Hermannstadt Sibiu va primi vizita campioanei CFR Cluj.

Va fi așadar un adevărat „tur de forță” pentru terenul stadionului Trans Sil, din care n-au sărit totuși brazde ca pe multe alte arene în care s-au investit sume uriașe, deși a mai susținut recent alte duble în doar două zile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE