Share

Home / Invatamant / Cursuri atractive la Palatul Copiilor Târgu-Mureș

Cursuri atractive la Palatul Copiilor Târgu-Mureș

Palatul Copiilor Târgu-Mureș a dat startul înscrierilor la cursurile din anul școlar 2018-2019.

„Copiii şi elevii sunt așteptați la înscrieri, însoțiți de părinți, până la data de 28 septembrie 2018, în fiecare zi de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00.

Ca în fiecare an, le oferim o mare varietate de cercuri sportive, culturale, aplicative, artistice și tehnico-științifice”, au transmis reprezentanţii Palatului Copiilor Târgu-Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ofertă bogată

Astfel, copii pot alege următoarele cercuri: Carting, Judo/ jocuri motrice, Tenis de masă, Gimnastică ritmică, Cultură și civilizație engleză, Cultură și civilizație germană, Oratorie și dezbatere, Atelierul fanteziei și pictură, Foto-cineclub, Muzică vocal-instrumentală/ pian, Canto, Dans modern, Dans popular, Dans sportiv, Dans contemporan/ balet/ Jazz, Teatru, Aeromodele, Artă textilă, Jocuri logice, TIC/ ora de net, Meteorologie-astronomie, Construcții electronice şi Robotică.

Cursurile sunt gratuite, iar deschiderea festivă a acestora va avea loc în data de 28 septembrie, de la ora 16.00, la sediul instituției din Târgu-Mureş, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 93.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-261009 sau la adresa de e-mail pctargumures@gmail.com.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Performerii Bacalaureatului 2019 din judeţul Mureş. Sebastian Cristian Isai: „Nu a fost extraordinar de greu”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a performerilor examenului de Bacalaureat …

Share
Share