Cursuri de antreprenoriat pentru copii! Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 115 Vizualizări

Cursuri de antreprenoriat pentru copii!

Începând din 22 septembrie, Yaya Learn and Play organizează prin intermediul programului „Educație antreprenorială” un curs de educație antreprenorială Clever Children care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani.

Prin intermediul acestui program, copiii își vor forma și dezvolta abilități esențiale pentru viață, precum curajul de a gândi și de a acționa, de a-și asuma riscuri calculate. De asemenea, vor învăța cum să își planifice și să își organizeze timpul și propriile acțiuni, cum să asculte activ și să ia decizii. În cadrul jocurilor care se vor desfășura pe parcursul lecțiilor, copiii își vor asuma, pe rând, rolul de conducător în cadrul echipei pe care o vor forma și vor avea sarcina de a colabora constructiv cu membrii acesteia pentru a lua hotărârile cele mai bune.

La finalizarea orelor de pregătire, copiii își vor dezvolta curajul de a acționa, ascultarea activă, gândirea creativă, capacitatea de a-și asuma deciziile, de a lucra în echipă sau de a coordona un grup.

Cele 8 întâlniri vor dura cate 60 de minute și vor avea loc săptămânal în fiecare miercuri de la ora 17:30 la sediul de pe Bulevardul Cetății, nr. 27

Pariciparea se face pe bază de înscriere la numărul de telefon: 0746 131 354 sau prin e-mail la adresa contact@yayaplay.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE