Home / Invatamant / Cursuri de antreprenoriat pentru copii!

Cursuri de antreprenoriat pentru copii!

Distribuie

Începând din 22 septembrie, Yaya Learn and Play organizează prin intermediul programului „Educație antreprenorială” un curs de educație antreprenorială Clever Children care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani.

Prin intermediul acestui program, copiii își vor forma și dezvolta abilități esențiale pentru viață, precum curajul de a gândi și de a acționa, de a-și asuma riscuri calculate. De asemenea, vor învăța cum să își planifice și să își organizeze timpul și propriile acțiuni, cum să asculte activ și să ia decizii. În cadrul jocurilor care se vor desfășura pe parcursul lecțiilor, copiii își vor asuma, pe rând, rolul de conducător în cadrul echipei pe care o vor forma și vor avea sarcina de a colabora constructiv cu membrii acesteia pentru a lua hotărârile cele mai bune.

La finalizarea orelor de pregătire, copiii își vor dezvolta curajul de a acționa, ascultarea activă, gândirea creativă, capacitatea de a-și asuma deciziile, de a lucra în echipă sau de a coordona un grup.

Cele 8 întâlniri vor dura cate 60 de minute și vor avea loc săptămânal în fiecare miercuri de la ora 17:30 la sediul de pe Bulevardul Cetății, nr. 27

Pariciparea se face pe bază de înscriere la numărul de telefon: 0746 131 354 sau prin e-mail la adresa contact@yayaplay.ro.

 

De asemenea, verificati

Șerban Radu George. ” Matematica pură este o artă abstractă ”

Distribuie Elevul Șerban Radu George este o adevărată revelaţie a matematicii de performanţă din județul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.