Home / Politic / Director de cabinet din Guvern, acuzat că a furat un acumulator dintr-un supermarket. Hamar Alpar Benjamin: “Dacă voiam să îl fur, îl ascundeam…”

Director de cabinet din Guvern, acuzat că a furat un acumulator dintr-un supermarket. Hamar Alpar Benjamin: “Dacă voiam să îl fur, îl ascundeam…”

Distribuie

Mureşeanul Hamar Alpar Benjamin, director de cabinet al secretarului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, Sorin Vintilă Meşter, a fost acuzat, pe o reţea de socializare, că ar fi furat sâmbătă, 15 septembrie, un acumulator extern pentru telefonul mobil dintr-un supermarket din Târgu-Mureş.

Incidentul, confirmat de Poliţie

Potrivit www.agerpres.ro, existenţa unui incident în hipermarketul respectiv a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care însă nu a oferit detalii cu privire la identitatea suspectului.

“În data de 15 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul unor bunuri din magazinul Kaufland, prin apel la 112. S-a deplasat la faţa locului patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Târgu-Mureş, unde s-a procedat la identificarea părţilor implicate, iar în cauză se desfăşoară cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat, pentru Agerpres, Emanuela Rugină, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

“Dacă voiam să îl fur, îl ascundeam…”

Contactat de Agerpres, Hamar Alpar Benjamin a precizat că de fapt a uitat să plătească la casă respectivul produs, pe care l-a achitat după ce paznicul hipermarketului i-a atras atenţia în acest sens.

“Am mers la magazin înainte de masă cu o listă de cumpărături pe care am pierdut-o. Soţia mi-a trimis un mesaj pe telefonul mobil şi, când să îl citesc, telefonul s-a descărcat (…) Am ajuns la raionul cu aparatură electronică şi acolo mi-a venit ideea, am luat unul, l-am pus la telefonul meu, am văzut că merge şi am făcut cumpărăturile mai departe, iar la casă urma să plătesc. Aveam bani la mine, deci nu e vorba de furt. Când am ajuns la casă era aglomeraţie mare, am împachetat tot pe cărucior, marfă şi bani, şi când am ieşit m-au chemat. Era deasupra, în borsetă, fără să închid borseta, se vedea telefonul cu cablul afară, nu era ascuns, dacă voiam să îl fur, îl ascundeam sau luam altul mai scump. Acesta era cel mai ieftin (…) Am achitat imediat. Am uitat efectiv”, a declarat, pentru www.agerpres.ro, Hamar Alpar Benjamin.

(Redacţia)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.