Share

Home / Business / Investiţie Romgaz în Trei Sate

Investiţie Romgaz în Trei Sate

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (proiect) nr. 7206/6 septembrie 2018 (fără studiu de evaluare a impactului, fără studiu EA), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Instalație de suprafață la sonda 8 Trei Sate”, în extravilanul localitatea Trei Sate, comuma Ghindari, titular SNGN Romgaz SA – Sucursala Târgu-Mureş.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AAGES SA a finalizat achiziționarea unui nou teren

Compania mureșeană AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie …

Share
Share