Share

Home / Administratie / SMURD Râciu, în administrarea Primăriei

SMURD Râciu, în administrarea Primăriei

Consiliul Local al comunei Râciu a transferat, printr-o hotărâre, activitatea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Râciu, care a funcţionat în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Transilvania Gheorghe Şincai”, în subordinea Primăriei comunei Râciu.

Astfel, personalul contractual din cadrul echipajului de prim ajutor şi descarcerare din cadrul SMURD Râciu a fost preluat de Primăria din localitate.

„Măsura a fost luată deoarece resursele financiare necesare desfăşurării activităţii SMURD pentru anul 2018 au fost asigurate de către Consiliul Judeţean Mureş prin bugetul local al comunei Râciu. În cazul în care Consiliul Judeţean Mureş nu va repartiza sumele necesare funcţionării serviciului pentru anul 2019, se va reveni la vechea formă de organizare în cadrul ADI „Transilvania Gheorghe Şincai”, a precizat Ioan Vasu, primarul comunei Râciu.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deda, optimism și încredere la început de an

Chiar dacă dezvoltarea comunei Deda a înregistrat un ritm alert în ultimii ani, mereu există …

Share
Share