Share

Home / Administratie / ABA Mureș angajează

ABA Mureș angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Administrația Bazinală de Apă Mureș – Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de electrician de întreținere, unul la F8 Baraj Priză Cipău și celălalt la F2 Baraj Priză Copșa Mică.

Pentru ambele posturi se cer studii generale/medii cu calificarea de electrician întreținere.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul instituției până la 8 octombrie, ora 15:00. Vor urma proba scrisă în 15 octombrie de la ora 9:00 și interviul în 19 octombrie, aceeași oră la sediul S.G.A. Mureș din Aleea Carpați nr. 61.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numerele de telefon 0265 214 610 sau 0365 424 446, interior 142 sau scrie la adresa de e-mail personal@sgams.dam.rowater.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Licitaţie eşuată. Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu-Mureş

Licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomuntară Ecolect Mureş pentru atribuirea contractului de delegare a …

Share
Share