Home / Politic / “Caravana Tricolorul”, popas în Mureș

“Caravana Tricolorul”, popas în Mureș

Distribuie

Tineretul Național Liberal (TNL) marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”, care se va desfășura în perioada 18 septembrie – 25 noiembrie.

Omagiu lui I.C. Brătianu

“Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I. C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris. Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al TNL Mureş.

Conform sursei citate, tricolorul – simbol național, va ajunge în județul Mureş în data de 2 noiembrie.

“1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă”, au mai transmis reprezentanţii TNL Mureş.

(Redacţia)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.