Încep atelierele de programare TechDrive pentru copii! Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Încep atelierele de programare TechDrive pentru copii!

Asociațiile non-profit InnoDrive și JCI Târgu Mureș relansează începând din 29 septembrie cursurile de programare pentru copii, TechDrive – Kids Learning Code.

În cadrul atelierelor, copiii vor învăța să programeze, să dezvolte site-uri, aplicații, programe, jocuri și să-şi dezvolte gândirea logică – toate acestea într-un mediu informal şi prietenos. Ajuns la cea de a şaptea ediție, programul este conceput pentru a le acorda copiilor pasionați de informatică șansa de a descoperi o parte din tainele programării, fiind îndrumaţi de profesioniști.

În cadrul acestei ediţii, copiii, cu implicarea voluntarilor din programul „Eco” organizat de către JCI Târgu-Mureș, vor îmbina programarea cu activităţi, prin care să conştientizeze importanţa reducerii consumului de resurse naturale.

Cursuri atât în română, cât și maghiară

Pentru a putea lua parte la acest program, copiii trebuie să aibă între 7 și 18 ani și să dețină un laptop pe care să lucreze în timpul atelierelor.

Atelierele se vor desfășura începând cu data de 29 septembrie 2018, în zilele de sâmbăta de la ora 10:00, iar durata lor va fi de două ore. În funcţie de limba maternă ai copiilor, vor fi formate grupe cu predare în limbile română şi maghiară şi în total vor fi șapte ateliere. Locul în care se vor ține atelierele este pe str. Romulus Guga, nr.1, în cadrul InnoWork.

Mentorii din cadrul programului sunt tineri care lucrează în firme de IT și doresc să le insufle copiilor pasiunea lor pentru informatică. Mai multe informaţii găsiţi pe techdrive.ro, pe pagina de Facebook sau puteți lua legătura cu organizatorii pe email la contact@innodrive.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE