Share

Home / Administratie / Primăria Sântana de Mureș angajează
Sursa foto: bestofromania.ro

Primăria Sântana de Mureș angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, comuna Sântana de Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 funcții publice vacante de consilier clasa I gradul asistent, consilier, clasa I, grad superior, respectiv referent, clasa III, grad superior, toate în cadrul Compartimentului urbanism, Disciplina în construcții, amenajarea teritoriului, consilier, clasa I, gradul profesor asistent în cadrul Biroului de contabilitate, Impozite și Taxe locale.

Pentru funcția publică de consilier I, asistent în cadrul Compartimentului urbanism, disciplina în construcții, amenajarea teritoriului se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, arhitectură sau urbanism, un curs de formare profesională continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului și autorizării construcțiilor și o vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.

Pentru funcția publică de consilier I superior din cadrul Compartimentului urbanism, Disciplina în construcții, amenajarea teritoriului, se cer aceleași studii și curs, dar o vechime mai mare, de minimum 7 ani în specialitatea studiilor.

Pentru funcția publică de referent III superior, în cadrul Compartimentului urbanism, disciplina în construcții, amenajarea teritoriului se cer studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat în profilul tehnic și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Pentru funcția publică de consilier, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Biroului Contabilitate, Impozite și Taxe Locale, se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura științe economice și o vechime în specialitate de minimum 1 an.

Dosarele pentru toate posturile disponibile pot depuse până la data de 8 octombrie la registratura primăriei din strada Morii, nr. 26 în Sântana de Mureș, urmând proba scrisă în 18 octombrie.

Pentru mai multe detalii, puteți merge la sediul instituției, suna la numărul de telefon 0265 323 517 (Kiss Gabriela Adela, consilier) sau scrie la primsana@yahoo.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sub “supravegherea” Camerei de Conturi, diferend între Municipiul Târgu Mureș și Aquaserv

Consilierii locali târgumureșeni au amânat să ia o decizie privind proiectul de hotărâre care va …

Share
Share