Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean caută asistent medical nutriție și dietetică

Spitalul Clinic Județean caută asistent medical nutriție și dietetică

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant pe perioadă nedeterminată de asistent medical nutriție și dietetică la Compartimentul nutriție și dietetică.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să posede diplomă de licență în specialitate/diplomă de absolvire a învățământului superior superior de 3 ani în specialitate/diplomă de școală sanitară postliceală – specialitate nutriție și dietetică. Nu este necesară vechimea în specialitate.

Dosarele se pot depune până la data de 2 octombrie, urmând ca în 9 octombrie să se afișeze rezultatele. În  12 octombrie de la ora 10:00 va avea loc proba scrisă, iar în 17 octombrie de la aceeași oră interviul.

Detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia sunt disponibile accesând pagina oficială a spitalului, www.spitaljudeteanmures.ro. De asemenea, puteți suna la numerele de telefon 0771 786 265 și 0365 882 572 sau cere informații chiar la fața locului la strada Bernady Gyorgy, nr.6, camera 11.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Descoperă puterea prezentului!

Joi, 6 iunie, de la ora 18.00, Simon Emoke, life coach și specialist comunicare va …

Share
Share