Home / Recomandări zi de zi / Pensionarii din Târgu-Mureş, invitaţi la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Pensionarii din Târgu-Mureş, invitaţi la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Primăria municipiului Târgu-Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința în Târgu-Mureş, la manifestarea „1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.

Potrivit unui comunicat de presă, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, de luni până vineri, între orele 9.00 – 13.00, la sediul Uniunii Generale a Pensionarilor din județul Mureș, strada Bolyai Farkas nr. 36, la sediul Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, strada Bolyai Farkas nr. 36, la sediul Ligii Pensionarilor din județul Mureș, strada Cuza Vodă nr. 22.

“La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie (original și copie). Taxa de participare este de 15 lei. Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, de la ora 15.00, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22.00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce rată de vaccinare are municipiul Târgu Mureș

Rata de acoperire vaccinală la nivelul județului Mureș este de circa 18% iar la nivelul …