Fundația FAER, un sfert de veac de existență Agricultura
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Fundația FAER, un sfert de veac de existență

Fundația Pentru Promovarea Agriculturii și Economiei Regionale FAER din Reghin împlinește anul acesta 25 de ani de activitate. Fundația a luat ființă în anul 1992, creată cu ajutorul Guvernului Confederației Elvețiene și a HEKS/EPER- Elveția. Obiectivul global al Fundației FAER îl reprezintă  sprijinirea și susținerea agriculturii private și a întreprinderilor mici și mijlocii în vederea promovării economiei regionale în județele Mureș, Bistrița-Năsăud,  Suceava, Cluj, Harghita și Alba.

Principalele activități întreprinse constau în atragerea, coordonarea și gestionarea în parteneriat de fonduri, cu precadere europene, în sectoarele infrastucturii și protejarii mediului, al inițiativei private, dezvoltării resurselor umane și accelerării reformelor în domeniul socio-economic, precum și în sectorul social. De asemenea, Fundația își propune susținerea întreprinderilor mici și mijlocii dar și a inițiativelor de dezvoltare a agriculturii private, inclusiv prin activități de consultanță, consiliere și formare profesională.

Momentul aniversar al celor 25 de ani de activitate FAER Reghin va avea loc vineri, 28 septembrie, ora ora 10,00 la Restaurantul Valea Regilor din Reghin (Str.Pandurilor, Nr.115 C). În cadrul momentului festiv va fi prezentată activitatea Fundației FAER de la înființare până în prezent, urmată de o masă festivă.

„Această aniversare reprezintă o încununare a eforturilor, muncii și devotamentului oamenilor care lucrează și au lucrat pentru ca  această organizație să ajungă la această experiență și  care vor continua să facă eforturi pentru a aniversa 30, 40 și 50 de ani de activitate. Toate acestea au fost posibile și datorită omenilor care au dorit să colaboreze cu noi, care au avut încredere în experiența și cunostințele noastre, care au crescut odată cu noi și care acum au devenit clienți bancabili, reușind să își crească afacerile. Pentru a marca acest frumos eveniment, FAER IFN va organiza evenimente restrânse la nivel local, la nivel de agenții teritoriale unde va invita colaboratori, finanțatori care au ajutat la clădirea societății”, a precizat Ioan Vlasa, directorul Fundaţiei FAER.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE