Share

Home / Slider / În atenţia elevilor din Târgu-Mureş: se eliberează abonamentele de transport urban subvenţionate!

În atenţia elevilor din Târgu-Mureş: se eliberează abonamentele de transport urban subvenţionate!

Conducerea SC Siletina Impex SRL – SC Transport Local SA, asocierea pentru transport urban în municipiul Târgu-Mureş, informează elevii şi aparţinătorii legali ai acestora că abonamentele de transport urban subvenţionate 100% pentru elevii cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Târgu-Mureş, valabile pe toate liniile, se eliberează începând cu data de 10 septembrie 2018.

Potrivit unui comunicat de presă, noile abonamente vor fi valabile în perioada 10 septembrie – 31 decembrie2018, iar legitimaţia de călătorie se eliberează, personal sau aparţinătorului legal, pe baza urmatoarelor documente: cerere tip (se poate procura la chioșcurile de abonamente), copie BI/CI sau certificat de naștere a elevului, copie după BI/CI a părintelui sau tutorelui legal, pentru elevii sub vârsta de 14 ani, adeverință de la unitatea de învățământ pe care o frecventează elevul, în anul școlar 2018 – 2019, fotografie tip buletin pentru cei care solicită pentru prima oară un abonament de transport.

“Este obligatorie semnătura de primire a abonamentului cât şi indicarea numărului de telefon al fiecărui beneficiar, pentru a avea o comunicare mai rapidă şi mai facilă când situaţia o necesită. Eliberarea abonamentelor gratuite de călătorie pentru elevi se realizează la chioşcurile de bilete şi abonamente ale instituţiei noastre situate în următoarele locaţii: Centru, cartierul Dâmbu Pietros, cartierul Tudor (Favorit) şi Complexul Auchen”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de reproducţie suine, în pregătire la Pănet

Conducerea societăţii Câmpia Band Cooperativa Agricola anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia …

Share
Share