Share

Home / Invatamant / Proiectul “Balance – O şcoală mai bună pentru o viaţă mai bună”, lansat miercuri

Proiectul “Balance – O şcoală mai bună pentru o viaţă mai bună”, lansat miercuri

Sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, sala 200, va găzdui miercuri, 26 septembrie, de la ora 9.00, lansarea proiectului ”Balance – O școală mai bună pentru o viață mai bună”, derulat prin Programul Erasmus Plus de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Târgu-Mureș, în perioada septembrie 2018 – noiembrie 2019.

Potrivit informaţiilor furnizate de prof. Ioan Macarie, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, întreaga activitate a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Târgu-Mureș vizează creșterea calității vieții copiilor cu nevoi speciale și a familiilor acestora prin integrarea în societate și în comunitățile școlare.

„Prin proiectul Erasmus Plus “Balance – O școala mai bună pentru o viață mai bună” ne dorim cunoașterea, dezvoltarea și implementarea unui pachet de măsuri – competențe profesionale, conținuturi curriculare, strategii manageriale, metode, mijloace și tehnici inovative, care să asigure un demers eficient de incluziune școlară și socială pentru toți și fiecare, racordat la valori și standarde promovate la nivel european”, a precizat prof. Ioan Macarie.

Totodată, inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a mai arătat că „scopul proiectului este dezvoltarea unui plan de acțiune pentru prevenirea violenței, managementul conflictelor și optimizarea incluziunii școlare și sociale a elevilor cu cerințe educative speciale.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Semnal tras de Organizaţia Salvaţi Copiii. Mamele adolescente, lacrimi și zâmbete

Trăim într-o lume a dihotomiilor. Niciodată în istorie societatea nu a evoluat mai repede ca …

Share
Share