10 posturi vacante la Serviciul public Administrația Complexului de agrement și sport Mureșul! Administratie
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 528 Vizualizări

10 posturi vacante la Serviciul public Administrația Complexului de agrement și sport Mureșul!

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 10 locuri de muncă vacante la Serviciul public Administrația Complexului de agrement și sport Mureșul.

Dintre aceastea, 8 posturi sunt de muncitor, unul de paznic și unul de îngrijitor.

La Serviciul Tehnic se caută 5 muncitori, toți cu vechime în specialitate de 5 ani. Cei cinci trebuie să aibă studii medii sau generale cu calificare în una din următoarele meserii: tâmplar, sudor, mecanic mașini și utilaje, electrotehnist sau electromecanic.

La Serviciul Administrativ, Întreținere Spații Verzi și Bazine se caută 3 muncitori, de asemenea cu vechime în specialitate de 5 ani și cu studii medii sau generale cu calificare în următoarele meserii: conducător auto, fochist sau generale (specialitatea irelevantă).

Pentru postul de paznic la Serviciul Administrativ, Întreținere Spații Verzi și Bazine se cer studii medii sau generale cu calificare în meseria de agent de pază și ordine și o vechime în muncă de un an.

Postul de îngrijitor la Serviciul Exploatare Piscină necesită doar studii generale și o vechime în specialitate de un an.

Dosarele se pot depune până în 8 octombrie, ora 12:00, urmând proba practică în 14 octombrie de la ora 10:00 și interviul în 24 octombrie de la ora 10:00, toate la sediul Serviciului public Administrația Complexului de agrement și sport Mureșul de pe strada Plutelor nr. 2.

Pentru mai multe detalii privind concursul, bibliografia și actele necesare dosarului de concurs, intrați pe site-ul instituției www.tirgumures.ro, mergeți la sediul din Piața Victoriei, nr.3, camera 85 sau sunați la numărul de telefon 0265 268 330, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE