Home / Administratie / Primăria Luduș angajează

Primăria Luduș angajează

Primăria orașului Luduș organizează concurs pentru ocuparea a două locuri vacante de mediator sanitar și de îngrijitor la domiciliu.

Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial, pentru postul de mediator sanitar în cadrul Direcției de Asistență Socială Luduș, Compartimentul Asistență Medicală Comunitară și Școlară se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, recomandarea și acordul conducătorului recunoscut al comunității rome, iar vechimea în specialitatea studiilor nu este necesară.

Pentru postul de îngrijitor la domiciliu în cadrul Direcției de Asistență Socială Luduș, Compartiment Centru Servicii la Domiciliu Pentru Persoane Vârstnice se cer studii medii generale, fără vechime în muncă.

Dosarul se poate depune până la data de 5 octombrie, urmând proba scrisă în 16 octombrie de la ora 09:00 la sediul instituției. Data și locația interviului vor fi comunicate ulterior.

Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe Străin Delia-Maria, la numărul de telefon 0265 411 716, interior 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amendă pentru incendiere de deșeuri într-o localitate mureșeană

Reprezentanții Gărzii de Mediu Mureș au informat miercuri, 25 noiembrie, faptul că în urma unei …