Home / Recomandări zi de zi / Se caută participanţi pentru concursul „Fir Întins”!

Se caută participanţi pentru concursul „Fir Întins”!

Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș organizează vineri, 5 octombrie, cu sprijinul Primăriei comunei Voivodeni, cea de a XII-a ediție a concursului de pescuit „Fir Întins”, care se va desfășura la Pescăria „Gliga” din Voivodeni.

Detalii despre competiţie

Concursul este dedicat atât tinerilor cât şi studenților, persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, iar obiectivul principal al competiției este apropierea tinerilor și studenților de natură, oferindu-le alternative de petrecere a timpului liber, momente recreative și de relaxare.

„Se va pleca la ora 8.00 din fața Casei de Cultură a Studenților Târgu-Mureș, iar întâlnirea participanților la Pescăria „Gliga” din Voivodeni, va avea loc la ora 8.30. Pescarii își vor arunca undițele în apă începând cu ora 10.00. După efectuarea tragerii la sorți, concurenții ocupă locurile din standuri și au la dispoziție aproape 30 de minute timp de pregătire, în care sunt permise: pregătirea uneltelor și a accesoriilor de pescuit, pregătirea nadelor și a momelilor, sondarea apei cu undițele de care dispun concurenții, orice altă activitate în vederea organizării locului de pescuit. După terminarea concursului, va avea loc cântărirea peștilor, afișarea rezultatelor și premierea câștigătorilor cu diplome și materiale specifice de pescuit. Deliciul zilei va fi un gulaș la ceaun”, a precizat Anca Olteanu, referent cultural în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Târgu-Mureş.

Participarea la concurs, gratuită

Regulamentul și fișa de înscriere a concursului pot fi solicitate printr-un e-mail cu subiectul – „Concurs de pescuit” la adresa ccstargumures@gmail.com sau direct la sediul Casei de Cultură a Studenților Tg. Mureș. De asemenea, înscrieri se fac şi online accesând site-ul și paginile de Facebook ale Casei de Cultură a Studenților Târgu Mureș.

Data limită pentru înscrieri este 1 octombrie, înscrierea și participarea sunt gratuite, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-216.066.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria orașului Ungheni angajează consilier

Primăria orașului Ungheni organizează un concurs luni, 21 decembrie, pentru ocuparea funcției publice de execuție …