Spectacolul „Regie“ de Attila Bartis, pe afișul lunii octombrie la Sala Mică Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Spectacolul „Regie“ de Attila Bartis, pe afișul lunii octombrie la Sala Mică

„Secretele fac parte din viaţa noastră. Gravitează în jurul nostru: le putem auzi ecoul din perete şi vedea imaginea din oglindă. Uneori nu spunem nimic din dragoste, alteori din datorie sau pur şi simplu din propria iniţiativă. Credem noi. Dar ăsta este doar adevărul nostru. Numai instinctul de supravieţuire ne stimulează să pretindem că respectăm adevărul celuilalt. De fapt, suntem toţi actori. În realitate, cariera noastră este o bandă Möbius, care se întoarce în aşa fel încât să nu cădem de pe ea în timp ce, din cauza unor miracole ascunse, realitatea noastră cu două dimensiuni devine o scenă cu trei dimensiuni.“ Cu aceste cuvinte se recomandă spectacolul „Regie“ de Attila Bartis, care marchează o dublă premieră: premiera mondială a textului şi primul demers regizoral al scriitorului născut la Târgu Mureş.

Din distribuţia spectacolului Companiei „Tompa Miklós“ fac parte: Korpos András (János), P. Béres Ildikó (Olga),: Kádár Noémi (Lili), Kiss Bora (O femeie), Kilyén László (Sándor), Bartha László Zsolt (Péter). Galló Ernő (Recuziter), Csíki Szabolcs și Varga Balázs (Paramedici). Regia este semnată de Attila Bartis, decorul și costumele sunt realizate de Márton Erika, iar Kölcze Kata este asistentă de regie.

După șirul de spectacole avute în deplasare și participări la festivaluri, spectacolul va putea fi vizionat marți, 2 octombrie, ora 19.30 la Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani și este supratitrat în limba română.

Biletele se pot procura la caseria din incinta Teatrului Naţional Târgu Mureş (de marți până vineri între orele 9.00-15.00 şi înainte de spectacol), la Agenţia de Bilete din Palatul Culturii (de marți până vineri între orele 12.00-17.30) și on-line pe www.biletmaster.ro.

Informații utile se pot obține pe paginile www.nemzetiszinhaz.ro, și www.facebook.com/companiatompamiklos.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE