Home / Administratie / UMFST caută administratori financiari

UMFST caută administratori financiari

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual de administrator financiar cu studii superioare la Serviciul Financiar Contabil pe perioadă nedeterminată.

Pentru a participa la acest concurs, candidatul trebuie să aibă studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, cunoștințe operare calculator Microsoft Word, Excel, cunoașterea legislației specifice domeniului de activitate, vechime de minimum un an în specialitate și să nu aibă cazier.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 5 octombrie, urmând proba scrisă în 17 octombrie 10:00 și interviul în 19 octombrie de la aceeași oră.

Al doilea post de administrator financiar cu studii superioare este disponibil la Departamentul Proiecte Europene și de Cercetare pe perioadă nedeterminată.

Pentru a participa la acest concurs, candidatul trebuie să aibă studii superioare economice, cunoștințe operare calculator Microsoft Word, Excel, cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (engleză, franceză, germană) și experiență profesională de minimum șapte ani.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 5 octombrie, urmând proba scrisă în 24 octombrie 10:00 și interviul în 26 octombrie de la aceeași oră.

Pentru mai multe detalii sunați la 0265 215 551, interior 127.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Informații noi despre Târgul de Crăciun din Târgu Mureș!

Târgul de Crăciun de la Târgu Mureș va fi deschis vineri, 3 decembrie, au anunțat …