Share

Home / Administratie / Primăria Iernut angajează

Primăria Iernut angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, primăria orașului Iernut organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor contractuale de execuție de asistent medical grad principal în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, compartiment Asistență Medicală, cabinete școlare, pe perioadă nedeterminată și de consilier juridic debutant în cadrul Compartimentului Juridic al Consiliului Local pe o perioadă determinată de 2 ani.

Pentru postul de consilier juridic debutant, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specialitatea drept.

Pentru postul de asistent medical, candidații trebuie să aibă o școală postliceală sanitară absolvită în specialitatea asistent medical generalist sau asistent medical pediatrie și o vechime de 5 ani în specialitatea studiilor.

Dosarele se pot depune până la data de 9 octombrie, ora 15:30, urmând proba scrisă în 17 octombrie de la ora 10:00 și interviul la o dată comunicată ulterior.

Pentru mai multe informații, puteți merge la sediul instituției sau suna la numerele de telefon 0265 471 410 sau 0723 305 517.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Procedura pentru achiziţia a 32 de autobuze, lansată

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia …

Share
Share