Grădiniţă nouă într-un cartier târgumureşean Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 448 Vizualizări

Grădiniţă nouă într-un cartier târgumureşean

Consilierii locali au aprobat joi, 20 septembrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, cu unanimitate de voturi, indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Studiu de Fezabilitate pentru amenajare grădiniţă şi creşă în Cartierul Belvedere”.

Investiţia este estimată la suma de 14.753.128 lei, iar viitoarea grădiniţă va avea o arie construită totală de 1628,9 mp (inclusiv curte engleză/grădina interioară). Durata de execuţie a investiţiei este prevăzută la 24 luni, din care 6 luni pentru proiectul tehnic.

„Amplasamentul se află în intravilanul municipiului Târgu-Mureş, în cartierul Belvedere, amplasat în sudul municipiului. În cartierul Belvedere s-au construit patru blocuri de locuinţe pentru tineri cu 80 unităţi de locuit şi 103 locuinţe individuale. În perspectivă există posibilitatea realizării a încă 250 de apartamente în locuinţe colective terasate şi 192 de locuinţe individuale. În aceste condiţii, populaţia care va avea domiciliul în cartierul finalizat se estimează la 2.400 de persoane din care circa 1.300 vor fi copii”, se menţionează în expunerea de motive a proiectului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE