Lidere la handbal, senioare și junioare, jocuri amânate Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Lidere la handbal, senioare și junioare, jocuri amânate

Campionatele feminine de handbal au etapele de la sfârșitul acestei săptămâni amânate, deoarece loturile naționale efectueză un stagiu de pregătire centralizat. Formațiile CSM Târgu-Mureș, cu aproape același lot atât în seria D a Diviziei A, cât și în seria F la junioare I se află pe primul loc în ambele campionate. Junioarele urmau să susțină duminică partida din deplasare cu CSȘ Odorheiu Secuiesc, în etapa a III-a, dar partida a fost reprogramată pentru marți, 2 octombrie, deoarce din din formația mureșeană Andreea Târșoagă a fost convocată la lot.

Echipa de senioare a susținut trei partide, obținând tot atâtea victorii și urmează să joace peste o săptămână, în 7 octombrie, pe teren propriu, derby-ul seriei, cu arădencele de la Crișul Chișineu Criș, care a obținut la rândul ei victorii pe linie.

În ultimul joc disputat la senioare, CSM Târgu Mureş a învins în deplasarea de la CSU Oradea cu 35-17 (17-8). Mracatoarele echipei antrenoarei Mihaela Evi în acest joc au fost: Carola Stângu 11, Monica Bărăbaș 5, Andreea Târșoagă 5, Carina Ghemeș 5, Georgeta Bucin 3, Flavia Munteanu 3, Paula Popeanu 2, Sarah  Darie 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE