Share

Home / Sport / Oră gratuită de pilates la Body Factory!

Oră gratuită de pilates la Body Factory!

Body Factory organizează începând din octombrie, la sediul lor din str Pandurilor, nr. 3, o nouă clasă de pilates. Luni, 1 octombrie, de la ora 20:00, intrarea va fi gratuită întocmai ca să puteți experimenta acest sport în vogă sub egida instructorului Tompa Szende.

Pilates este o ramură a sportului potrivit pentru oricine, care presupune în general mișcări lente și susținute în care elementele de bază sunt controlul abdominal, respirația corectă și calitatea fiecărei posturi.

Beneficiile claselor de pilates sunt multiple, și printre acestea putem aminti: îmbunătățirea flexibilității, creșterea forței musculare și tonifierea acesteia, îmbunătățirea stabilizării coloanei vertebrale/posturii, ameliorarea durerilor de spate, reabilitarea și prevenția accidentărilor determinate de dezechilibrele musculare, îmbunătățirea coordonării și echilibrului fizic, îmbunătățirea capacității cardio-respiratoare, îmbunătățirea capacității de concentrare și a legăturii minte-corp și managementul stresului și relaxare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul – o a doua Sala Sporturilor, în stadiul finisajelor

Construcția Patinoarului artificial din Parcul Municipal din Târgu-Mureș era un proiect dus aproape până la …

Share
Share