Oră gratuită de pilates la Body Factory! Sport
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 724 Vizualizări

Oră gratuită de pilates la Body Factory!

Body Factory organizează începând din octombrie, la sediul lor din str Pandurilor, nr. 3, o nouă clasă de pilates. Luni, 1 octombrie, de la ora 20:00, intrarea va fi gratuită întocmai ca să puteți experimenta acest sport în vogă sub egida instructorului Tompa Szende.

Pilates este o ramură a sportului potrivit pentru oricine, care presupune în general mișcări lente și susținute în care elementele de bază sunt controlul abdominal, respirația corectă și calitatea fiecărei posturi.

Beneficiile claselor de pilates sunt multiple, și printre acestea putem aminti: îmbunătățirea flexibilității, creșterea forței musculare și tonifierea acesteia, îmbunătățirea stabilizării coloanei vertebrale/posturii, ameliorarea durerilor de spate, reabilitarea și prevenția accidentărilor determinate de dezechilibrele musculare, îmbunătățirea coordonării și echilibrului fizic, îmbunătățirea capacității cardio-respiratoare, îmbunătățirea capacității de concentrare și a legăturii minte-corp și managementul stresului și relaxare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE