Centrul de servicii socio-medicale Târnăveni, modernizat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Centrul de servicii socio-medicale Târnăveni, modernizat

Aleşii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat, într-o şedinţă ordinară de lucru, documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii şi indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Renovarea şi modernizarea Centrului de servicii socio-medicale.” Investiţia este estimată la suma de 215.901 lei, cu TVA, şi va fi realizată într-un interval de şase luni (proiectare plus execuţie).

„Obiectivul general al investiţiei „renovarea şi modernizarea Centrului de servicii socio-medicale” din municipiul Târnăveni este cuprins în proiectul strategic cu titlul „Acum pentru viitor – parteneriat social pentru dezvoltare durabilă în Târnăveni, Mureş”, proiect co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 – Incluziunea socială şi combaterea sărăciei, Cod apel POCU/18/4/1 – Reducerea numărului de comunităţi marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii romă – acele comunităţi în care populaţia aparţinând minorităţii romă reprezintă minim 10% din totalul populaţiei la nivelul comunităţii – aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate”, se precizează în procesul verbal al Comisiei tehnico-economice a Primăriei municipiului Târnăveni.

Centrul de servicii socio-medicale îşi desfăşoară activitatea la parterul clădirii din strada Avram Iancu nr. 160 Târnăveni. La etajele 1 şi 2 ale imobilului îşi desfăşoară activitatea şi Centrul de Zi Buckner din Târnăveni, care a fost deschis în anul 2007.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE