Prof. dr. Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Republica Moldova Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 717 Vizualizări

Prof. dr. Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Republica Moldova

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, în discursul său prof. dr. Leonard Azamfirei a menționat valoarea simbolică a acestui gest care se petrece în anul Centenar, precum și principalele momente de colaborare între cele două universități petrecute de-a lungul timpului.

La rândul său, rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, academicianul Ion Ababii, a marcat principalele realizări ale Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, deschiderea spre internaționalizare și spre un învățământ medical modern, exprimându-și dorința de a colabora pe viitor în interesul ambelor universități.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE