Home / Invatamant / Prof. dr. Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Republica Moldova

Prof. dr. Leonard Azamfirei, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Republica Moldova

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei, a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, în discursul său prof. dr. Leonard Azamfirei a menționat valoarea simbolică a acestui gest care se petrece în anul Centenar, precum și principalele momente de colaborare între cele două universități petrecute de-a lungul timpului.

La rândul său, rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, academicianul Ion Ababii, a marcat principalele realizări ale Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș, deschiderea spre internaționalizare și spre un învățământ medical modern, exprimându-și dorința de a colabora pe viitor în interesul ambelor universități.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Ghidul absolventului de liceu 2020-2021 – Zi de Zi

Zi de Zi vă prezintă cea de-a IV-a ediție specială, exclusivă, a „GHIDULUI ABSOVENTULUI DE …